Doctor's Search

O nama

Osmijeh Plus je jedan savremen specijalistički stomatološki centar koji nudi najbolje usluge iz oblasti oralne hirurgije i implantologije, estetske stomatologije i stomatološke protetike, parodontologije, dječije i preventivne stomatologije, ortopedije vilica, kao i „Anti Age” usluge.

Na samo jednom mjestu, u samom centru Banja Luke, možete da se obratite vrhunskim stručnjacima i uživate u ambijentu opremljenom po svjetskim standardima.

Ovo je jedini specijalistički centar na ovim prostorima koji posjeduje odvojenu hiruršku salu od ostalih ambulanti, koji je omogućio mališanima da uživaju u dječijoj ambulanti odvojeni od odraslih i koji vam pruža mogućnost da u roku od 24 časa dobijete najljepši i najsavremeniji protetski rad.

Naš tim stručnjaka su specijalisti iz različitih oblasti stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom u kliničkoj praksi. Kako bismo pružili maksimalnu udobnost pacijentima te obezbijedili najviši nivo usluga, neprestano ulažemo u novu opremu i materijale ali i pratimo najnovija dostignuća i tehnologije.

Nudimo samo najbolje a za uzvrat dobijamo povjerenje naših pacijenata koji sa osmijehom i dolaze i odlaze od nas.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je spoj svih stomatoloških grana (oralne hirurgije, protetike, ortodoncije, endodoncije) čiji je cilj da ispravi sve postojeće nedostatke i vaš osmijeh dovede do savršenstva.

 

Ona ne samo da poboljšava vaš izgled, već direktno utiče na vaš život, doprinoseći vašem samopouzdanju, oralnom zdravlju, te pomaže vam da ostavite odličan prvi utisak na neku drugu osobu.

Stomatološka protetika
Implantologija
Anti Aging u stomatologiji
Osmijeh Plus nastoji da obezbijedi visok standard u stomatologiji
Video

Video